10 tips for en mer personlig merkevare

10 tips for en mer personlig merkevare

I dagens verden, der informasjonsstrømmen kan være overveldende, er det viktig å skille seg ut. Vi må kontinuerlig holde oss relevante, oppdaterte og vise hvem vi virkelig er. Uansett om du er en selvstendig næringsdrivende, en offentlig person eller en større bedrift, er personlighet og nærhet til kundene våre og følgere viktigere enn noen gang.  Du må være noen man liker, ønsker å følge og kjenner seg igjen i.

Her er 10 tips for å gjøre bedriften og merkevaren din mer personlig:

  1. Snakk direkte til folk i «jeg»-form. Skriv som om du snakker direkte til dine følgere som om de er dine venner.
  2. Vær ærlig og jordnær. Vær autentisk og vis at du er et menneske med ekte følelser og erfaringer.
  3. Våg å vise personlighet. Skill deg ut ved å være deg selv og vise din unike stil og perspektiv.
  4. Finn din egen vei. Du trenger ikke gjøre det samme som alle andre. Utforsk din egen stil og tilnærming. Dette vil tiltrekke deg et mer engasjert og dedikert publikum.
  5. Kjenn din målgruppe. Du trenger ikke å nå ut til alle, bare de riktige menneskene som virkelig kan relatere seg til det du tilbyr.
  6. Husk at kvalitet er viktigere enn kvantitet. Det handler ikke bare om antall følgere, men om å bygge ekte forbindelser og engasjement.
  7. Del bilder av deg selv og det du gjør. La følgerne dine bli kjent med deg og din virksomhet på en personlig måte.
  8. Ha profesjonelle bilder i bildebanken din. Å ha profesjonelle bilder kan virkelig løfte inntrykket og bidra til å skape et sterkt visuelt uttrykk.
  9. Vær personlig, men ikke nødvendigvis privat. Del relevant informasjon, deler av din hverdag og tanker som er relevante for dine følgere.
  10. Husk hvem din målgruppe er, og snakk direkte til dem. Skreddersy innholdet ditt slik at det appellerer til og engasjerer de riktige menneskene.

Jeg håper disse tipsene kan hjelpe deg på veien til å bygge et mer lojalt og engasjert publikum. Skulle du ønske flere tips – send meg en mail, så kommer jeg tilbake til deg! 

Kristian Johan Gjertsen

Kristian Johan Gjertsen

Nord-norsk fotograf og digital markedsfører i Oslo.